Bijberoep


Bij Kevin Plovie Photography is het leuk vertoeven. Tijdens een ontspannen sessie leg ik jullie kleine pleziermomentjes vast. Ideaal voor koppels, nieuwe ouders met hun baby’tje, zwangerschappen, vrouwen die een ‘confidence-boost’ kunnen gebruiken, communicanten  of een leuke reeks foto’s van jezelf ‘aan het werk’ om te gebruiken op je website/facebook. Voor fotosessies van je gezin, groepen en evenementen ben je ook aan het juiste adres. In de portfolio’s kan je per thema, enkele van mijn favoriete foto’s bekijken.

Bij alle sessies (excl. huwelijk) fotograferen we 1u. Nadien krijg je alle beelden in de hoogste resolutie (digitale bestanden in het groot formaat) op dvd.

Sessies kunnen heel het jaar geboekt worden. Tijdens de week kan ik me ’s avonds vrijmaken en ook elk weekend sta ik voor jullie klaar. Ik plan sessies op buitenlocaties altijd in de late namiddag, omdat het licht dan op z’n mooist is. Hoe dichter tegen zonsondergang aan, hoe mooier het licht wordt. Om het felle zonlicht te vermijden kan het ook in de morgen doorgaan (al naar gelang de drukte).

Klaar om te boeken? Stuur me even een mailtje en we gaan ervoor!


© Copyright – Kevin Plovie Photography