Communie

 

     Een onvergetelijke dag…


Het communiefeest of lentefeest van uw kind wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van dit voorjaar. De eerste communie en de plechtige communie van uw zoon of dochter brengt Kevin Plovie Photography creatief in beeld.

Communiefoto’s in mijn studio of op een buitenlocatie worden tot in detail naar uw wensen uitgewerkt. U zorgt voor een schitterende outfit voor uw oogappel en ik realiseer een onvergetelijke communiereportage van uw communicant. Ontdek meer bij communiefoto’s.

Bedankingskaartjes voor uw communicant zijn er in verschillende uitvoeringen. Ieder communie aandenken wordt naar uw individuele wensen ontworpen. Bij mijn communiekaarten worden van de mooiste foto’s van uw communicant een nieuwe gepersonaliseerde communie aandenken ontworpen.

Vriendenprentjes zijn enorm populair onder onze communicanten. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale foto van uw communicant, gecombineerd met de juiste lay-out en vorm. Bekijk samen met uw eerste en plechtige communicant enkele voorbeelden in de rubriek communiekaarten om alvast wat ideeën op te doen.


Galerij Communie


WEbsite2

 

%d bloggers liken dit: