Huwelijk

 


All you need is love…


 

Als huwelijksfotograaf ben ik degene die naast je partner het meest aan je zijde zal staan op je grote dag. Die eer betekent heel wat voor mij! Ik zie het als een belangrijke taak om jullie op een ontspannen manier door de dag te volgen en begeleiden en zo de mooiste en meest spontane momenten vast te leggen.

Jullie fotoreportage is mijn kans om een artistieke en emotionele interpretatie van jullie dag te maken. Ik tracht telkens opnieuw weer te geven hoe jullie de dag beleefden in mijn eigen artistieke stijl. Als fotograaf kan ik van elk feest leuke foto’s maken, maar wees eerlijk; het gaat over je huwelijk! Het enige feest waar je een jaar of langer over piekert, waar alle details tellen en waar je de belangrijkste beloften van je leven maakt.

Daar wil je toch alleen maar magie?

Zo denk ik er ook over. We nemen ongeveer 1 maand voor het huwelijk eerst uitgebreid de tijd om jullie wat beter te leren kennen en om jullie dag te overlopen. Het eerste gesprek is echt een meerwaarde en zorgt al meteen voor een familiale sfeer.

De beste manier om uit te zoeken of ik jullie fotograaf ben, iemand die jullie grote dag kan vastleggen op een manier die helemaal bij jullie past, is om de beelden voor zich te laten spreken

 


Huwelijk-pakket : 750€


Steeds inbegrepen in de prijs:

  • consultatie voorafgaand aan het huwelijk
  • fotografie op de huwelijksdag volgens de afgesproken uren
  • digitale nabewerking
  • USB stick met alle de foto’s in groot formaat
  • BTW

 


Gallerij Huwelijk


Kenneth en Stéphanie