Uitgelicht

COVID ’19 UPDATE

Door de massale vraag of we terug mogen fotograferen zoals te voren:

* Voor een fotoshoot in de studio, geldt in principe eveneens de regel dat consumenten individueel moeten komen en maximaal voor 30 minuten tenzij op afspraak. Kinderen < 12 jaar tellen niet mee en moeten worden begeleid door een volwassene. Jammergenoeg kan een shoot met het gehele gezin niet plaatsvinden, gezien maar één volwassene aanwezig mag zijn.

* Fotoshoots op buitenlocaties mogen met max 4 personen in totaal (kinderen <12 jaar niet meegerekend).*

* Newbornfotografie is toegelaten in de studio, niet in het ziekenhuis of bij de klant thuis. Hierbij is de pasgeborene aanwezig met ofwel moeder of de vader.

* Huwelijken: een fotograaf mag niet aanwezig zijn op de ceremonie. De fotograaf mag wel in open lucht (bv voor of na de plechtigheid) foto’s maken, maar dan mogen daar maximaal 3 andere personen (ouder dan 12 jaar) bij aanwezig zijn.

Uitgelicht

Geef een fotoshoot cadeau voor kerst..

Geen inspiratie voor een kerst/ nieuwjaarscadeau? De cliché en de nutteloze cadeau’s beu? Of heb je te maken met iemand die alles al heeft? Geen probleem !!

Verras dan iemand met een cadeaubon van Kevin Plovie Photography voor een fotosessie! In plaats van dat het cadeau gewoon in een kast verdwijnt, leg je met deze fotosessie een unieke herinnering vast dat je steeds kan blijven koesteren !