Over mij


Mijn naam is Kevin Plovie en ben geboren op 31 juli 1985. Ik ben gehuwd met Charissa Snoeck en heb een zoon (Liam) en een dochter (Luna) en ben woonachtig te Gistel.

Ik werk reeds 16 jaar (sinds 2006) voltijds als verpleegkundig specialist nutritie|IBD in het AZ-Damiaan te Oostende. Met heel veel passie en empathie werk ik met en voor mensen. Als verpleegkundige beschik ik over een gezonde portie engelengeduld en over heel wat mensenkennis. Deze 2 eigenschappen zorgen ervoor dat ik snel een vertrouwensband kan opbouwen met zowel patiënt in het ziekenhuis als klant tijdens het uitoefenen van mijn professioneel zelfstandig bijberoep.


Als je op zoek bent naar een fotograaf met een creatieve ‘twist’ ,

dan ben je bij mij aan het juiste adres… “


In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met fotografie en ben ik ook graag creatief bezig met bewerkingsprogramma’s zoals photoshop en lightroom.  Sinds 2008 ben ik lid van de plaatselijke fotoclub Bellebos Eernegem waar ik al verschillende keren ben uitgeroepen als laureaat van het themajaar.  Naast nationale wedstrijden, neem ik op geregelde basis deel aan internationale wedstrijden. Naast medailles, eervolle vermeldingen won ik al geldprijzen, cadeaubonnen, fotografiemateriaal en reizen.

Ik fotografeer met een Nikon D810 full-frame/ Nikon D300/ Nikon D3200/ Panasonic Lumix DMC 3000/ GO PRO HERO 8 en  Nikkor/Sigma-objectieven van 14 mm tot 1200 mm brandpuntsafstand. Bewerkingsprogramma’s zoals Photoshop en Lightroom en Luminar kennen geen geheimen voor mij.

© Copyright – Kevin Plovie Photography