Hoe werkt het?

Voor jouw fotoshoot hoef je slecht een paar stappen te  men voordat je thuis het resultaat kan bekijken! 

 

Afspraak maken

Eerst maak je een afspraak, dit kan je doen via de contactpagina op de website, via de facebookpagina Kevin Plovie Photography of simpelweg via telefonisch contact op 0496/18.41.41.

Betalen

Ik werk met voor vele shoots met een vaste prijs, waarbij je een complete shoot krijgt. Bij deze shoots krijg je ook altijd alle foto’s digitaal, op volledige resolutie. Ik doe niet aan watermerken, logo’s of verkleinen: met de foto’s die je bij mij krijgt kan je écht alles doen wat je zelf wilt! 

Dus wil je er een canvas van laten maken, een mooie houtplaat, 100 afdrukken, alles op je facebook gooien?  Het kan allemaal !!

Je weet van te voren dus wat je betaalt, er komen geen extra kosten bij, je krijgt gewoon alles! Wel zo makkelijk. Je hoeft dus ook niet te gaan kiezen welke foto’s je leuk vind, je krijgt ze toch allemaal! 

Je betaalt pas na je shoot, dit kan contant of via de mobiele-app.

 

Voorbereiding

Nadat je je afspraak hebt gemaakt, kan je vast gaan nadenken wat jullie ongeveer willen, welke kleding jullie aan willen trekken enzovoorts. Natuurlijk wordt je op de dag van de afspraak zelf goed geholpen, dus als je er zelf niet uitkomt is dat geen enkel probleem.

Qua kleding maken de kleuren niet uit, trek aan wat je mooi vindt, wat je zelf wilt en waarin je je fijn vind, dan komt het helemaal goed!

 

De fotoshoot zelf

Op de dag van de fotoshoot zelf gaan we er samen een geweldige fotoshoot van maken, met alle combinaties en poses die je wilt en alles wat we er nog bij kunnen bedenken. Maak je geen zorgen over het poseren, of dit nou je eerste shoot is of je honderdste, het komt helemaal goed!

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot krijg je de foto’s toegestuurd via Wetransfer, dit meestal binnen de 2 weken na de fotoshoot. Daarna kan het genieten beginnen….

 

Annuleren van een fotoshoot

Is je dochter/zoon ziek? Is er iets tussen gekomen? Het kan altijd eens gebeuren. Geen paniek, tijdig verwittigen is de boodschap en niet wachten tot het laatste moment. Indien gewenst kunnen we de fotoshoot opnieuw inplannen op een dag/moment dat het jullie beter past.

 

Enjoy! 

Kevin Plovie Photography